logo-white
دسته بندی ها
سبد خرید خالیست

طرح توجیهی تولید ژلاتین از پودر استخوان

ایرانیمحصول
اورجینالضمانت کیفیت

طرح توجیهی تولید ژلاتین از پودر استخوان

طرح توجیهی تولید ژلاتین از پودر استخوان

ژلاتين در صنايع مختلف کاربردهاي وسيعي دارد به‌طور کلی مصارف عمده ژلاتین به شرح ذیل می‌باشد:

مصارف غذايي:

از كاربردهاي عمده ژلاتين استفاده در تهيه شيريني، آبنبات، مارمالاد، دسرهاي آماده و.. . می باشد، همچنين در محصولات لبني و فرآورده هاي گوشتي و غذاهاي منجمد به‌عنوان كلوئيد محافظ عمل مي كند. در دسرها حدود 8 تا 10 درصد وزن خشک دسر را ژلاتین تشکیل می‌دهد. 3/0 تا 5/0 درصد از ماست، 2 تا 3 درصد از شیرین‌ها را نیز ژلاتین تشکیل می‌دهد.

مصارف داروئي:

از ژلاتين براي تهيه كپسول‌هاي ژلاتيني نرم و سخت به‌عنوان روكش و بايندر به‌عنوان حامل شياف‌ها به‌صورت فيلم ژلاتين قابل جذب، ژلاتين اسفنجي قابل جذب، پودر ژلاتين قابل جذب در قطره چشمي ژلاتين و همچنين به‌عنوان كمك پروتئين غذايي در سوء تغذيه‌ها استفاده می‌گردد.

دلیل استفاده از ژلاتین در صنایع دارویی این است که ژلاتین یکی از خالص‌ترین و کامل‌ترین پروتئین‌های موجود می‌باشد. همچنین خیلی سریع جذب بدن می‌گردد. اکثر آمینو اسیدهای مورد نیاز سلول‌های بدن در ژلاتین موجود است و تنها آمینو اسیدهای حاوی سولفور در ژلاتین وجود ندارند. در کل در ژلاتین 18 نوع آمینو اسید وجود دارد. یعنی از 10 آمینو اسید مورد نیاز بدن 9 عدد آن در ژلاتین موجود است.

 

اشتراک گذاری
محصولات مرتبط
سایز فایلاسم فایل
مقدار #1پیشوند
مقدارپیشوند