ﻣﻄﺎﻟﻌﺎت اﻣﻜﺎن ﺳﻨﺠﻲ ﻣﻘﺪﻣﺎﺗﻲ ﺗﻮﻟﻴﺪ ﮔﻠﻴﺴﻴﺮﻳﻦ
گلیسرول یا گلیسیرین (Glycerin) الکل سه عاملی است که به هر نسبتی در آب حل میشود؛ ولی در اتانول و دیگر حلالهای آلی بسیار کم محلول است. گلیسرول شیرین، شفاف، بیرنگ، بیبو و چسبناک است و در حضور گرما و مواد آبگیر (مانند )، آب از دست داده به آلدئید دود کننده با بوی بد که مخاط را به شدت آزار میدهد تبدیل میشود. ایجاد آکرولئین با این مشخصات راهی برای تشخیص گلیسرول است. گلیسرول ۳ گروه هیدروکسیل دارد که مسئول حلالیت در آب میباشد.
گلیسرول در طبیعت بیشتر به صورت ترکیب با اسیدهای چرب است که چربی را میسازد. برای نمونه یک مولکولگلیسرول با ۱ یا ۳ اسید چرب مونوکلیسرید یا تری گلیسرید را میسازد؛ مانند روغن نباتی و … .