طرح توجیهی کارخانه آرد
آرد پودری است که از آسیاب کردن غلات خام، ریشه، لوبیا، مغزها یا دانه ها به دست می آید. از آرد برای تهیه غذاهای مختلف استفاده می شود. آرد غلات، به ویژه آرد گندم، ماده اصلی نان است که غذای اصلی بسیاری از فرهنگ هاست. آرد ذرت از زمان های قدیم در آشپزی آمریکای مزوآمریکایی اهمیت داشته است و در قاره آمریکا به عنوان یک غذای اصلی باقی مانده است. آرد چاودار یکی از اجزای تشکیل دهنده نان در اروپای مرکزی و اروپای شمالی است.
آرد غلات یا از آندوسپرم، جوانه و سبوس با هم (آرد غلات کامل) یا از آندوسپرم به تنهایی (آرد تصفیه شده) تشکیل شده است. کنجاله به دلیل داشتن اندازه ذرات کمی درشت تر (درجه خرد شدن) یا مترادف با آرد است. این کلمه به هر دو صورت استفاده می شود. به عنوان مثال، کلمه آرد ذرت اغلب به معنای بافت شن تری است در حالی که آرد ذرت به معنای پودر ریز است، اگرچه هیچ خط تقسیم مدونی وجود ندارد.
CDC هشدار داده است که از خمیرا خمیر آرد خام استفاده نکنید. آرد خام می تواند حاوی باکتری هایی مانند E. coli باشد و مانند سایر غذاها باید پخته شود.